De leukste bestemmingen voor een vakantie in Nederland

vakantie nederland

Veel mensen gaan tijdens de vakanties naar het buitenland om hun vakantie te vieren. Sommige blijven liever in Nederland, er zijn namelijk ook in Nederland bijzonder veel mogelijkheden om je vakantie te vieren en op een leuke manier veel plekken te zien.

Shoppen

In Nederland zijn er verschillende steden waar je fijn kunt shoppen. Het is overigens wel veiliger om met een creditcard te betalen gezien je kosten dan onder een garantie termijn vallen mocht iets kapot gaan of gestolen worden. Heb je deze nog niet? Kijk rond en probeer een creditcard aan te vragen.

In Nederland kan je op verschillende plekken shoppen. Denk maar eens aan Haarlem of Den Haag waar je in een mooie binnenstad kunt genieten van het uitzicht en je artikelen te shoppen. Ben je opzoek naar goedkope deals dan kan je in Nederland ook goed terecht voor goedkope designerkleding. In Roermond heb je namelijk het grote Roermond outlet en in Lelystad (voor als Roermond ver is) heb je Bataviastad. Hier zijn grote merken gevestigd in kleine winkels waarbij er grote aanbiedingen worden weggegeven, kortom een kijkje waard.

Duinen en strand

Nederland heeft verschillende mooie duingebieden zoals op de foto ook te zien is. In de zomer zijn de duinen een leuke plek om bijvoorbeeld eens doorheen te fietsen. Ook voor verkoeling kun je er terecht, vaak zijn de duingebieden door de wind een stuk koeler dan op het platteland.

Ben je klaar met het duinengebied? Neem dan even een duikje op het strand. In Nederland zijn er meerdere grote stranden waar je voor verkoeling kunt zoeken en een duik kunt nemen, vergeet jezelf niet goed in te smeren tegen de zon!

Tot slot kun je ook altijd nog het bos in en overnachten bij verschillende overnachting accommodaties. Hierbij maak je de Nederlandse natuur van dichtbij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *