Griekenland

In het zuiden van Europa vind je de prachtige vakantiebestemming Griekenland. Griekenland is al jaren één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlandse toeristen, en dat is niet voor niets. Het land heeft vele leuke eilanden, van groot tot klein een lekker rustig tot gezellig druk, waar jij heerlijk vakantie kunt vieren. Vrijwel alle grote vakantieaanbieders bieden dan ook vele reizen naar deze zonnige bestemming aan. Griekenland staat bekend om haar vele eilanden, het aangename klimaat en de fijne sfeer die op deze eilanden hangt. Wat jij ook zoekt in een vakantie, in dit land ga je het ongetwijfeld vind. Grote kans dat je hier volgend jaar opnieuw naar toe wil gaan voor je welverdiende vakantie.

Griekse eilanden

Griekenland is een land dat voor een deel bestaat uit het vasteland, maar ook uit vele eilanden. Het land kent duizenden grote en kleine eilanden, waarvan er ruim 200 bewoond zijn. Veel van deze bewoonde eilanden zijn ook erg geschikt om te bezoeken tijdens een vakantie. De meest bekende eilanden van Griekenland zijn Rhodos, Kos en Kreta. Op al deze eilanden vind je verschillende leuke steden en dorpjes, kilometers lange kustlijn en een ruim aanbod aan hotels. Vanuit Nederland gaan er verschillende directe vluchten naar deze eilanden. Het is ongeveer 3 a 4 uur vliegen naar je Griekse vakantiebestemming, afhankelijk van het eiland dat je gaat bezoeken.

Vakantiemogelijkheden Griekenland

Omdat Griekenland vele mogelijkheden biedt om vakantie te vieren, ga jij ongetwijfeld de vakantie vinden waar jij naar op zoek bent. Het land is uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar een vakantie vol zon, zee en strand. Dat is hier namelijk vrijwel overal te vinden. Ook voor toeristen die wat meer rust zoeken, is Griekenland een geschikte bestemming. In de kleine, authentieke dorpjes waar je enorm van de rust kunt genieten, zijn toeristen ook meer dan welkom. Een leuke manier om het land te ontdekken is om meerdere eilanden in één reis te bezoeken. Dit noemen ze eilandhoppen en is enorm in opkomst.

Het enige wat jij nodig hebt voor een heerlijke vakantie in Griekenland, is een goede koffer vol met zomerse kleren, goede zin en een fijne zwembroek. Je zult merken dat je helemaal tot rust komt in dit prachtige land, dat je kunt genieten van het aangename klimaat en dat je ook nog eens prachtige dingen kunt zien.

Populaire accommodaties Griekenland